КОНТАКТ

ШАХОВСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА

ИВАН МАРИНКОВИЋ

председник ШСБ

+381 11 2656 846


ДРАГАН КОТЕВСКИ

извршни директор ШСБ

+381 11 2656 846


ТИНА РАМИЋ

технички секретар ШСБ

+381 11 2656 846


ДРАГАН БАБИЋ

веб-мастер ШСБ

+381 11 2656 846