Сретење – ШК Борча

Екипно брзопотезно такмичење
децембар 18, 2018
51. Међународни велемајсторски турнир шахисткиња
јануар 19, 2019

Сретење – ШК Борча

When:
фебруар 15, 2019 @ 10:00 am – 10:00 am
2019-02-15T10:00:00+01:00
2019-02-15T10:00:00+01:00