Регистрација клубова и играча

51. Међународни велемајсторски турнир шахисткиња
јануар 19, 2019
Општинска првенства
јануар 19, 2019

Регистрација клубова и играча

When:
март 1, 2019 – март 31, 2019 all-day
2019-03-01T00:00:00+01:00
2019-04-01T00:00:00+02:00