51. Међународни велемајсторски турнир шахисткиња

Сретење – ШК Борча
јануар 19, 2019
Регистрација клубова и играча
јануар 19, 2019

51. Међународни велемајсторски турнир шахисткиња

When:
март 3, 2019 – март 11, 2019 all-day
2019-03-03T00:00:00+01:00
2019-03-12T00:00:00+01:00