Обраћање Председника ШСБ-а

Управни одбор утврдио предлоге за редовну Скупштину
јануар 26, 2019
Редовна седница Скупштине заказана за 03. фебруар 2019.
јануар 28, 2019

Обраћање Председника ШСБ-а

Дуже време једна група тзв. шаховских посленика води подмуклу кампању против руководства ШСБ-а, служећи се безочним лажима и клеветама.

Ту скоро, успели су да скупе довољно потписника да би поднели захтев за сазивање ванредне Скупштине, користећи се притом обманама, претњама и изнудама.

Ко су ти људи и шта хоће? Реч је углавном о бившим функционерима ШСБ-а и ШСС-а, председницима и члановима Управних одбора. Ти људи годинама муљају по оба савеза и шта су учинили – ништа! Зашто? Зато што је то скуп неспособњаковића, шантажера и јајара, који немају ни једну идеју осим деструкције, или како остварити неки свој ситан шићар. Они су имали шансу и шта су урадили? Оставили су оба савеза у дуговима, а да при том нису остварили ни једну једину корист за савез.

С правом се можемо запитати какав је морал тих људи?

То су моралне креатуре које су се до јуче међусобно оптуживале за све и свашта, лоповлуке, фалсификате, безакоње и тако, подељени на две групе, обе у праву кад су у питању непочинства које једни другима спочитавају. Та група неспособњаковића међу којима су неки смењени због лоповлука и марифетлука, има образа да нешто захтева, уместо да се сакрију у мишјој рупи, где им је иначе место.

Њима највише смета ред које је ново руководство завело у ШСБ-у. Нема више муљања са регистрацијама, таксама, котизацијама, набавкама, кафанским рачунима.

Све се ради јавно и преко рачуна и све по одлукама Управног одбора ШСБ-а и других органа.

Сада када је Савез финансијски стабилан и добро организован, има заинтересованих за руковођење. Пре годину дана ником од тих бивших функционера и бивших људи није падало на памет да се кандидује за функције.

Председник ШСБ

Драган Вучичевић