Распис за пионирску, кадетску и јуниорску лигу Београда

Општински координатори
новембар 1, 2018
Свечана додела пехара – 07. новембар у 17:00 часова
новембар 5, 2018

Распис за пионирску, кадетску и јуниорску лигу Београда

Пионирска, кадетска и јуниорска лига Београда ће се одржати 17-18. новембра 2018. Лиге се играју на Старом Дифу са почетком у 17:00 часова. Све екипе дужне су да дођу пола сата пре почетка такмичења.

Темпо игре је 10 минута + 5 секунди по потезу. Број кола (Бергер или Швајцарац) ће зависити од броја пријављених екипа и биће објављен најкасније до петка 16. новембра 2018. (када ће се знати и тачан распоред играња – сатница).

Право учешћа имају сви клубови регистровани код ШСБ. За сваку лигу клуб може пријавити по једну екипу. За екипу клуба могу наступати играчи регистровани код ШСБ за 2018. за клуб који је извршио пријаву за такмичење (играчи који имају двојну регистрацију могу играти само за матични клуб). Један такмичар може играти само једну лигу (ако млађи такмичар наступа у старијој групи, онда нема право наступа у својој групи). Девојчице могу играти за екипу дечака али онда немају право наступа у екипи девојчица.

Сваки члан екипе дужан је да има оверену такмичарску књижицу и важеће лекарско уверење (капитени доносе судији на увид). Без важећег лекарског уверења играч нема право наступа за екипу.

Пријаве: Екипе се морају пријавити најкасније до среде 14. новембра на мејл beochess@yahoo.com или телефоном 011/2656-846 Шаховском савезу Београда до 14:00 часова.

Детаљнији распис погледајте у ПДФ формату >>>